Brandové

focení

Vy rozhodujete, jakým způsobem se prezentujete světu a víte, že na tom záleží

Chcete, aby fotky odrážely vaši autentičnost, energii a hodnoty aniž byste museli cokoliv napsat nebo říct?  Přesně to fotky dělají, všimli jste si? Pomůžu vám vytvořit vizuální obsah, který osloví vaše srdcové klienty a posílí důvěryhodnost.

Každé focení plánuju na míru vašim potřebám. Společně vytvoříme jednoduché, přirozené profesionální fotky, které za vás budou o vás vyprávět.  Budou na webu a sítích podporovat růst vašeho podnikání 24/7. 

Mým cílem je, abyste se cítili uvolněně, sebevědomě a že je o vás dobře postaráno,  a to se projeví i na výsledných snímcích.

Portfolio

Pro zobrazení galerie klikněte na fotografie. 

" Dobře zvolené záběry podtrhnou vaši jedinečnost a posílí vaši značku a expertizu. Tím přitáhnete klienty, kteří ocení vaši hodnotu a jsou ochotni za vaše služby zaplatit odpovídající cenu“

Jak probíhá spolupráce

Vstupní konzultace

Nejprve si zarezervujte online konzultaci zdarma, kde probereme, jaké fotky potřebujete, kde budeme fotit, lépe se poznáme a domluvíme termín focení.

Plánování

Focení je spolupráce 2 stran. Proto, abych mohla lépe ztvárnit vaši představu, dostanete ode mě úkol vytvořit si Shot List - seznam záběrů, které víte, že potřebujete. Fotím na různých lokacích, v atelirérech i v exteriéru v Praze, Brně, na Vysočině a v podstatě kdekoliv.

Den focení

V den focení už nebudeme přemýšlet, co je potřeba, dáme si kávu nebo čaj a půjdeme rovnou na věc :). Je možné domluvit vizážistku. Pokud se běžně líčíte, určitě doporučuji. Udělám vše proto, abyste se cítili uvolněně a dobře.

Odevzdání fotografií

Do 3 dnů posílám náhledy fotografií k výběru přes online galerii. Vy si zaklikáte fotky, které chcete upravit a já vám je do 2 týdnů odevzdám přes internetovou galerii, kde je budete mít k dispozici minimálně na 1 rok.

Možná máte nějaké obavy

Kdybyste jen věděli, jak často tohle slýchám :). Nemusíte mít obavy.  Mým cílem je, aby se každý klient cítil přirozeně a pohodlně. Během focení vám pomohu s pozicemi a nasměruji vás tak, abyste vypadali  dobře. 

Před focením s vámi proberu, jaké máte představy a co od fotografií očekáváte, připravíte mi seznam záběrů, které by se vám líbily. A já udělám maximum, aby výsledky byly co nejvíce v souladu s tím, co si představujete a dostaly jsme ty fotky z vaší hlavy do objektivu. 

„Investice do kvalitních fotografií se vám vrátí v podobě silné vizuální identity, která vám pomůže zaujmout vaše ideální klienty a zvýší vaši odbornou autoritu. Profesionální fotografie podporují důvěru a usnadňují rozhodování vašich klientů, což vám umožní nabízet své služby za odpovídající cenu. Je v nich promítnuta hodnota mých 8 let zkušeností a taky třeba náklady na techniku a čas, který strávím na fotkách před a po focení a moje další vzdělávání, abych mohla přinášet co nejkvalitnější služby. 

I to je v pořádku. Společně probereme, co chcete komunikovat svou značkou a jaký styl fotografií nejlépe vystihne vaši osobnost a hodnoty. Mám zkušenosti s tím, jak přizpůsobit každé focení tak, aby bylo autentické a odpovídalo tomu, co chcete vyjádřit. Je běžné, že i fotky z jednoho studia nikdy nejsou stejné, protože každý jsme jiný“

Reference mých klientů

K Martině jsem se dostala na doporučení a rozhodně ji budu sama dál doporučovat. Zadání znělo: fotky na rebrandovaný web. Takové, které mě konečně zachytí pro klienty takovou, jaká opravdu jsem. Neptejte se mě jak, ale během dvouhodinové procházky vznikly nejkrásnější fotky, které jsem kdy měla. S lehkostí a srdcem na dlani. Děkuji.
Petra Mikulajská
www.petramikulajska.cz
Úplně si vybavuji, jak jsem celá nesvá z focení, které mne čeká. Pak přišla Martinka, byly jsme v kavárně, kde jsme si skvěle popovídaly...a z mého úhlu pohledu sedly...a když přišlo na focení, bylo to super dokázala mne zbavit nervozity...a ve výsledku to bylo moc moc fajn. Procházka a focení v parku bylo třešinkou na dortu. Takže pokud hledáte skvělou fotografku, Martinka je jednoznačná volba. Moc děkuji za tvůj skvělý přístup a krásnou práci... určitě nebyla poslední.
Petra Trnková
www.petratrnkova.cz
Úplně si vybavuji, jak jsem celá nesvá z focení, které mne čeká. Pak přišla Martinka, byly jsme v kavárně, kde jsme si skvěle popovídaly...a z mého úhlu pohledu sedly...a když přišlo na focení, bylo to super dokázala mne zbavit nervozity...a ve výsledku to bylo moc moc fajn. Procházka a focení v parku bylo třešinkou na dortu. Takže pokud hledáte skvělou fotografku, Martinka je jednoznačná volba. Moc děkuji za tvůj skvělý přístup a krásnou práci... určitě nebyla poslední.
Petra Trnková
www.petratrnkova.cz
"S Marťou jsem fotila už několikrát. Portréty. Taneční "byznys" fotky. Partnerské a taky mi fotila velkou živou taneční akci, ze které vzniklo spoustu překrásných vzpomínkových momentek. Focení s ní si užívám a to hlavně proto, že s ní cítím lehkost, přirozenost a hlavně klid a pohodu. Díky této kombinaci pokaždé vzniknou naprosto přirozené obyčejně-neobyčejné fotky, které pak ráda a dlouhodobě používám."
Alice Kirš
www.alicekirs.cz
Delší dobu jsem tě pozorovala na sociálních sítích. Přitahovala jsi mě neviditlnou silou, kterou nedokážu vysvětlit. Líbily se mi tvoje fotky, jakou mají atmosféru.Během focení jsi mi pomáhala se uvolnit a cítila jsem se v bezpečí.
Eva Pitnerová
www.evapitnerova.cz
Šel jsem za tebou, protože jsem viděl tvoji práci a líbilo se mi, jaké fotky děláš.
Dan Križák
www.websusmevem.cz
Martino, moc díky za nádherné fotky i dovýběr fotek. Už se těším, až spolu budeme připravovat web.
Jitka Bartošová
www.jitkabartos.cz
Martina se ujala obtížného úkolu nafotit naši partu se ctí. Celou dobu byla statečná, i když se z našeho seriózního focení stala po chvíli živelná záležitost. Martina je profesionálka s lidskou tváří a výsledek stojí za to. Další focení proběhne určitě s ní.
BeLean
www.belean.cz
Když jsi mě zachytila v několika momentech na Herálci, vidím v sobě to, co moji rodiče nikdy neviděli. A opírám se sama o sebe. Máš dar objevit v momentech života podstatu člověka
Andrea Ája Dunová
www.andreadunova.cz
S Martinou jsem zažila moje první profi focení. Přirozeně jsem z toho měla trochu obavy, jak to zvládnu, nebudu se stydět, jak to bude probíhat, nebudu na těch fotkách moc strojená, divná, jiná…? A byl to krásný půlden, který jsem si maximálně užila. Martina byla naprosto skvělá, v pohodě a klídku, jako dvě kámošky, jsme vymýšlely pózy a nálady, které chceme do fotek dostat…nasmály jsme se…a vznikly naprosto úchvatné fotky. Jak jsem je vypustila na sociální sítě, strhla se lavina lajků a srdíček a spousta lidí mi psala pochvalné komentáře. Sama jsem z fotek nadšená, používám je do reklam, na web, na sítě a úroveň všeho díky profi fotkám od Martiny poskočila o min. 200%. Děkuji moc, Marti.
Míša Nemuchovská
www.jaksinavrhnoutzahradu.cz

Cena

Brandové focení ZÁKLAD

11500 9790
  • 20 upravených fotografií v digitální podobě
  • Focení Praha, Brno, Vysočina nebo dojezd do 1,5 hodiny.
  • 2-3 outfity
  • Pronájem studia není zahrnut v ceně + cca 2000-3500 Kč
  • Služby vizážistky je možné zajistit za příplatek 2500 Kč.

Brandové focení MAXI

23390 19599
  • 40-50 upravených fotografií v digitální podobě
  • Služby vizážistky (líčení a úprava vlasů), v hodnotě 2500 Kč
  • Pronájem studia v hodnotě 3000 Kč
  • Všechny náhledy fotografií bez úprav v malém rozlišení k použití na sítě v hodnotě 3000 Kč
  • Lehké občerstvení

Nenašli jste se ani v jednom balíčku? Služby je možné nakombinovat dle vaší potřeby, stačí napsat. Můžete si přidat vizážistku nebo třeba jen balíček fotek na sítě.