Můj

příběh
Ať už máte pochybnosti o tom, jak svoje podnikání ukazujete světu, nebo naopak chcete ještě více upevnit a podpořit svou pozici na trhu, pomohu vám najít cestu k vizuální prezentaci, která vás podpoří

Jsem Martina, tvořím weby a brandové fotky, díky kterým se moji klienti – od začínajících podnikatelů až po ty zavedené a úspěšné – cítí ve svých službách sebejistě. Vaše podnikání bude působit profesionálně, autenticky, a vy s lehkostí prodáte své služby za ceny, které odpovídají vaší hodnotě. Proč? Protože si to zasloužíte. 

Kromě toho miluju putování s báglem, hory, moře, jógu, osobní rozvoj, spaní v autě, inspirativní lidi a jejich příběhy, a taky anglickou snídani, a čaj s „mlíkem“, protože jsem studovala a žila 5 let ve Walesu. 

Moje cesta k podnikání

V roce 2016, po narození druhého dítěte, jsem si uvědomila, že klasická práce už není pro mě. Nechtěla jsem být ta máma, která vídá své děti jen ráno a večer. Svoboda a rodina byly mojí největší motivací.

Od dětství jsem slýchala, že se kreativním tvořením neuživím, ale nakonec jsem se rozhodla i přes nízkou sebedůvěru jít za svým snem a už 8 let se mi to daří. Začala jsem fotit – tehdy jen tak, pro radost. Mezitím jsem také působila jako technická podpora podnikatelských kurzů a virtuální asistentka. A to mě přivedlo až tam, kde jsem dnes. 

Postupně jsem díky tomu, kde jsem se pohybovala objevila vášeň pro byznysové focení a při pandemii jsem se rozhodla rozšířit svou nabídku i o tvorbu webů, které jsem už rok před tím začala tvořit pro externí firmu. Dnes vím, že kvalitní prezentace je klíč k úspěchu – ať už chcete posílit svou značku, nebo si získat důvěru u nových klientů. 

Sebejistota pro podnikatele

Ať už jste na začátku cesty, nebo máte za sebou roky úspěšného podnikání, vizuální prezentace je jedním z důležitých prvků vašeho úspěchu. 

Nejenže vám pomůže přitáhnout ty správné klienty, ale také podpoří vaši sebedůvěru v momentech, kdy to nejvíc potřebujete.

Společně vytvoříme prezentaci, která bude odrážet vaši osobnost, hodnoty i kvalitu vaší práce.

S každým růstem profesním i osobnostním potřebuje vaše prezentace růst s vámi

Proč právě já?

Pomohla jsem už stovkám klientů, ať už šlo o autentické fotky nebo funkční weby. Mé zkušenosti se pohybují od volnonožců ve službách až po spolupráci s většími online projekty, které chtějí svou značku posunout dál. Každý projekt je pro mě unikátní a mým cílem je, aby výsledná prezentace odrážela vaše opravdové já a pomohla vám růst.

Jsem tady pro vás, ať už hledáte první krok k lepší prezentaci, nebo chcete posílit to, co už máte. Společně to zvládneme!

Jaké služby u mě najdete

Focení pro business

Brandové focení, focení nebo videa na sítě, eventy

Tvorba webů

Tvorba minimalistických webů na platformě Elementor a Mioweb

Podcast

Připravuje se

Putování a vision questy

Poutě do Santiaga de Compostela a do jiných koutů světa

Online a živé kurzy

Kurzy na tvorbu webu svépomocí a různé užitečné materiály

Blog

Připravuje se

Reference mých klientů

K Martině jsem se dostala na doporučení a rozhodně ji budu sama dál doporučovat. Zadání znělo: fotky na rebrandovaný web. Takové, které mě konečně zachytí pro klienty takovou, jaká opravdu jsem. Neptejte se mě jak, ale během dvouhodinové procházky vznikly nejkrásnější fotky, které jsem kdy měla. S lehkostí a srdcem na dlani. Děkuji.
Petra Mikulajská
www.petramikulajska.cz
Úplně si vybavuji, jak jsem celá nesvá z focení, které mne čeká. Pak přišla Martinka, byly jsme v kavárně, kde jsme si skvěle popovídaly...a z mého úhlu pohledu sedly...a když přišlo na focení, bylo to super dokázala mne zbavit nervozity...a ve výsledku to bylo moc moc fajn. Procházka a focení v parku bylo třešinkou na dortu. Takže pokud hledáte skvělou fotografku, Martinka je jednoznačná volba. Moc děkuji za tvůj skvělý přístup a krásnou práci... určitě nebyla poslední.
Petra Trnková
www.petratrnkova.cz
"S Marťou jsem fotila už několikrát. Portréty. Taneční "byznys" fotky. Partnerské a taky mi fotila velkou živou taneční akci, ze které vzniklo spoustu překrásných vzpomínkových momentek. Focení s ní si užívám a to hlavně proto, že s ní cítím lehkost, přirozenost a hlavně klid a pohodu. Díky této kombinaci pokaždé vzniknou naprosto přirozené obyčejně-neobyčejné fotky, které pak ráda a dlouhodobě používám."
Alice Kirš
www.alicekirs.cz
Šel jsem za tebou, protože jsem viděl tvoji práci a líbilo se mi, jaké fotky děláš.
Dan Križák
www.websusmevem.cz
Martina se ujala obtížného úkolu nafotit naši partu se ctí. Celou dobu byla statečná, i když se z našeho seriózního focení stala po chvíli živelná záležitost. Martina je profesionálka s lidskou tváří a výsledek stojí za to. Další focení proběhne určitě s ní.
BeLean
www.belean.cz
Když jsi mě zachytila v několika momentech na Herálci, vidím v sobě to, co moji rodiče nikdy neviděli. A opírám se sama o sebe. Máš dar objevit v momentech života podstatu člověka
Andrea Ája Dunová
www.andreadunova.cz
S Martinou jsem zažila moje první profi focení. Přirozeně jsem z toho měla trochu obavy, jak to zvládnu, nebudu se stydět, jak to bude probíhat, nebudu na těch fotkách moc strojená, divná, jiná…? A byl to krásný půlden, který jsem si maximálně užila. Martina byla naprosto skvělá, v pohodě a klídku, jako dvě kámošky, jsme vymýšlely pózy a nálady, které chceme do fotek dostat…nasmály jsme se…a vznikly naprosto úchvatné fotky. Jak jsem je vypustila na sociální sítě, strhla se lavina lajků a srdíček a spousta lidí mi psala pochvalné komentáře. Sama jsem z fotek nadšená, používám je do reklam, na web, na sítě a úroveň všeho díky profi fotkám od Martiny poskočila o min. 200%. Děkuji moc, Marti.
Míša Nemuchovská
www.jaksinavrhnoutzahradu.cz

„Zjistěte, jak můžeme společně zviditelnit vaši práci!“